Aanmelden

U wilt graag zelf een ballonvaart maken of u wilt er een cadeau doen?
Informeer via het onderstaande aanmeldformulier of neem contact met ons op. Let op! Voor seizoen 2021 kunt zich niet meer aanmelden.

Cadeaubonnen

Indien u een familielid, collega, vriend of vriendin een avontuurlijke ballonvaart cadeau wilt geven, kan dat bij ons door middel van een cadeaubon. Geeft u vooraf de gegevens van de betrokken persoon, ter gelegenheid waarvan en door wie het wordt aangeboden aan ons door en de bon wordt u per omgaande toegestuurd. Tevens ontvangt u daarbij één of meerdere aanmeldingsformulieren. Pas wanneer deze ingevuld terug is/zijn op ons secretariaat, komt u in aanmerking voor de ballonvaart. U wordt dan in het vaarseizoen, dat loopt van half april tot half september, door ons telefonisch benaderd om de datum van de ballonvaart te plannen.

De cadeaubonnen worden op maat gemaakt wacht dus niet tot het laatste moment in verband met de levertijd!

Uiteraard zijn ook wij afhankelijk van de weersomstandigheden en mocht hierdoor een ballonvaart niet doorgaan, dan zult u opnieuw ingepland worden.

Hoewel aan deze bon geen kosten zijn verbonden, moet de ballonvaart direct voorafgaand aan de ballonvaart betaald worden aan de piloot.

Vraag hier uw ballonvaart aan!
Na het invullen van onderstaande gegevens, zullen wij contact met u opnemen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer

Uw voorkeur
Ochtend vaartAvond vaartGeen voorkeur

Eventuele vragen/opmerkingen?

captcha

voer bovenstaande tekst in: